Fredag

Jahapp, upptateringen har varit usel och det är bara att inse att jag varken har ron eller glädjen att skriva blogg men jag gör det ändå, i brist på bättre! Veckan har sett ut som vanligt. Träning, sova, äta, träffa Emil. Inget mer.
Å andra sidan blir det tjejkväll hemma hos mig ikväll! KUL! Det hör inte till  vanöigheterna att just jag håller i sådana tillställningar men det kommer bli trevligt. Jag känner det i magen.

I övrigt är jag sjuk? Maginflunsa går på jobbet kul, jag proppar i mig vitpeppar kulor, det hjälper säger omgivningen så vi får hoppas det. Jag mår inte så bra faktiskt. Dels då för att maginflunsan går och jag är rent ut sagt livrädd för att få den sjukdommen, annars är munsåren åter tillbaka och jag är uppsvälld i munnen, en fet blåsa under tungan. Och det känns ju bra?


Det är frukost nu, sen blir det Top modell, min morgon syssla. Och efetr det mat och jobb. Bytte min tidiga morgon idag med en arbetskamrat som ville börja tidigt! Bra! Klockan 5 är lite tidigt i min smak men ibland har nöden ingen lag! Blir ju faktiskt rätt bra när man väl kommer till jobbet!.

Helgen kommer gå i först tränandets teckan, SKÖNT! Och efetr det kommer det bli lite shopping och julskyltning. Tänk att det snart är jul!! Ojoj, tiden går så snabbt och jag börjar känna mig gammal. Trotts att jag bara är 19,5 år gammal! Huanameja hur ska det då kännas när jag är 30?


Nu återstår det bara för mig att grattulera lars kagg till dubbelsegern i rugbyn, bra jobbat! Annat hade det låtit om jag fortfarande gått på jenny.

Ha en trevlig dag / Johanna


Tisdag

God kväll.

Idag fick jag somsagt öppna. Upp tidigt som sjutton för att vara på jobbet redan klockan 7. Men dagen har gått bra, Få barn, typ alla sjuka. Hoppa man inte åker på något skit igen nu!

Slutade iallafall tidigt, åkte till mai och handlade lite mat till kvällen, se fick jag ett mycket trevligt samtal och hoppas vi kan fortsätta hålla kontakten nu Sarah,. Jag tycker iallafall det är värt ett besök!

Kvällen spenderades i shoppande tecken. Idag bev det införskaffning av en bäddmadrass, soffbord och ett väggfäste till mi tv. Så jag är glad iallafall så det så. Resterande del av denna afton kommer spenderas vilandes, och dessutom har jag ingen ork att skriva speciellt mycekt idag. Jag är helt enkelt inte på skrivhumör. Istället ska jag göra gurkstavar, dip och päronsaft till mig och emil sen ska jag unna mig en riktig god natt sömn!!!



Godnatt.


Mådag morgon/förmiddag

Godförmiddag Alla.

Måndag idag och en ny arbets vecka. Bara detta gråa och hemska väder gör ju att man börjar längta till helgen redan nu dra täcket över huvudet och att det ska vara freddag eftermiddag när man vaknar. Å andra sidan är dagens vecka rätt soft. Mycket träning och bra schema på jobbet. TOPPEN!

Dagen idag d, snart dags för lunch, sedan jobb 11.45. Sedan stress stress stress för att hinna ner till spelefanten för att hinna träna tjejerna kl 17.00, hem mat, till pappa, sova. Ingen träing idag då med andraord. Tyvärr. Hade varit fint att få det gjort annars!

Börjar redan längta tills imorgon faktiskt, Ikea väntar och jag ska införskaffa mig det sista till mitt rum. Dvs en tjockare bäddmadrass, ett soffbord och ramar till mia foton. Blir nog lite små prylar också o jag hittar något som faller mig i smaken. En lampa vore ju faktiskt inte fel. Bilder kommer förhoppningsvis när rummet är helt färdigt!

Nej, nu käns det som att det är dag att stänga ner maskinerie och bege sig till köket för att fixa med lunch. Hatar tidiga luncher, hinner liom inte bli hungrig!

Ha en trevlig dag / Johanna

Söndag

Idag då, trodde det skulle bli skönt att komma hem till mitt eget igen, men icke det. Stämningen luktar intryckt och humöret är uelt. Kul kväll.

Dagen började med att jag vaknade i Emils säng, halvt utputtad. Men vad gör det när man vaknar jmte dem man älskar? Ingenting. Frukost och Lunch, Kallt ute så mesta del av tiden tillbringades nerbäddad under täcket. Efter middagen laddade jag ner en gammal klassiker mot Emils vilja. Pippi på rymmen, Kalasbra faktiskt. Nostalgi känsla. Sedan efter mycket om och med och övertalnigar åkt vi in och såg Patrik 1,5 och denna blev dessvärre en större besvikelse. HAde faktiskt högre förväntningar och just därför min stora besvikelse.

Jaja, stänga in sig och bädda ner sig från denna för jävliga stämningen och se veckans avsnit av andra avenyn sen ska jag sova riktigt jävla länge imorgon. Börjar 11.45. Egentlign borde jag träna men stället för att köpa mat på stan får träningen vänta tills på tidag morgon! Sen arbetsdag då också 13.45, meningsfullt NOT!



Godnatt och trevlig kväll.

Lördag/söndag

Dagen till ära är det lördag, och yttligare ett steg närmare en ny arbetsvecka, och det kan ju diskuteras hur det känns. Visst är det suveränt att jag får jobba och tjäna pengar, MEN arbetssituationen kunde ha varit bättre.

Denna lördag då har först spenderats i Mönsterås för match mot MHK, VINST! Jättebra spel från alla håll. Suveränt försvar och spelarglädje.

Sedan vidare hem, först till Lindsdal för att avnjuta en god middag, Spagetti och köttfärsås, en stor favorit. tack för lunchen Tommy! Efter detta vidare färd in mot Kalmar för ytterligare en match. Dessvärre blev det förlust och spelarglädjen från första matchen var borta, trötta huvuden och fötter men trotts detta kämpades det kalasbra i slutet av andra halvlek enligt min inside information! KUL!

Resten av dagen har spenderats i HÅLAN emmaboooda hos kära familjen lindau och då framför allt Emil. Lagat mat och skulle se film. Jättedålig i mitt tycke men desstu bättre i hans, Han blev nerröstad efetr mycket om och men, ingen johanna filmtåls att tilläggas.


Tröttheten dryper i mina ögon. Dags att stänga butiken och krypa till sängs.

Trevlig kväll / Johanna

Fredag

Hej alla.

Som ni förstr är jag ny här på bloggen, vilket känns ok. Chansen är väl stor att detta bara blir en engångsföreteelse men förhoppningsvis inte.

Fredag igen då, slutet på arbetsveckan SKÖNT! Ladda batterierna lite över helgen. Denna fredagkväll har spenderats med mamma och syster i tv:soffan framför idol. Som jag ser det är det en stor katastrof att Anna fick ka innan Johan. Helt sjukt. Här har vi en tjej som sjunger suveränt, klart hon ska få vara kvar! Men icke, istället är det en liten pojk som sjunger falskt och med en röst som spricer titt som tätt, borde han vara kvar ICKE. Men men, föhpningvis kommer det gå bra för anna iallafall, va så säkra på det.

Imorgon är det match med mina små tjejer. Mönsterås är destinationen. Förhoppingsvis går det bra, om skärpan är som på träningarna kommer allt gå vägen! Efter det bär det av till Kalmar igen för match mot eklöven, aldrig möt dessa tjejer eller hört talas om dom så det blir en överaskning! En trevlig sådan. 2 vinster med oss hem mer om detta imorgon men man får väl säga HEJA TJEJER och LYCKA TILL.

Nu ka jag lägga mig i sängen och se på hål i väggen. Sen ska jag sova, tidigt upp imorgon. Vilken helg!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0